Hem Köpa signerade böcker direkt av Lars Wilderäng

Köpa signerade böcker direkt av Lars Wilderäng

av admin

Är du intresserad av signerade böcker direkt från Lars Wilderäng? Kan du inte ta dig till en offentlig boksignering eller backar för kostnaden resa, parkering mm innebär? Du kan köpa signerade böcker direkt från författaren ändå. Det inkluderar inbundna exemplar av Höstregn eller Stjärnfall, som är slut i den allmänna handeln.

Lagret per den februari 2022

Böckerna signeras specifikt till dig eller till önskad mottagare och inkluderar inbundna format som inte längre finns allmänt tillgängliga.

Priset inklusive frakt för ordinarie inbundna böcker är 250 kronor styck och för pocketböcker 120 kronor. Det högre priset beror på författarens arbetsinsats, att det inte går att skicka gratis som onlinebokhandeln utan kostar runt 60:- SEK att skicka en bok, samt så kallade faktureringskostnader (transaktionskostnader och bokföringskostnader).

Är du intresserad skicka e-post till [email protected].

Betalning sker efter kontroll av tillgänglighet via kontaktvägarna ovan med fördel via Swish eller bankgiro, vilket dock tar minst en bankdag för att gå igenom.

Priserna avser köp av enskild bok på grund av att lägsta portot från PostNord nu är 69:- SEK för att skicka en enda bok. Till detta kommer bokpaketet som kostar 15:- SEK och etiketten som kostar 4:- SEK. Vid köp av flera böcker ges rabatter på grund av lägre fraktkostnad per bok. Pocket kostar alltså 150:- SEK vid köp av en bok och inbunden 300:- SEK. På föreläsningar tar jag 100:- respektive 250:- SEK.

Tillgängliga signerade böcker och format

Midvintermörker pocket 150:- kronor.
Midsommargryning pocket 150:- kronor.

Stjärnklart pocket 150:- kronor
Stjärnfall pocket 150:- kronor.
Stjärndamm pocket 150:- kronor.

Stjärnklart-böckerna finns även i enstaka exemplar på finska och danska för 300:- kronor inklusive frakt till Danmark eller Finland.

Höstsol pocket 150:- kronor.
Höstregn pocket 150:- kronor

Fallet pocket 150:- kronor

Är du förberedd? pocket 150:- kronor – även signerad av Lena Wilderäng

Redovisningsavdelning Marviken pocket 150:- kronor

Drönarhjärta pocket 150:- kronor
Drönarhjärta inbunden 300:- kronor

Kungshjärta pocket 150:- kronor
Kungshjärta inbunden 300:- kronor

Ishjärta pocket 150:- kronor
Ishjärta inbunden 300:- kronor

Är ni ett företag, myndighet eller organisation och är intresserade av ett större antal signerade eller osignerade böcker – tveka inte att höra av er för en offert. Vid större beställningar kan mycket konkurrenskraftiga priser erbjudas.