Hem Kontakt

Kontakt

av admin

To all international and national SEO-resellers and those who want to place an advertisement disguised as an article on this blog or other offers of ads – fuck off. Serious advertisers can contact Adprofit.

Bästa sättet att kontakta Cornucopia? är via e-post till [email protected]. E-posten hanteras hos världens antagligen säkraste e-posttjänst ProtonMail, som har modern och kvalificerad klientsidekryptering med PGP/GPG som gör att innehållet inte går att läsa av servertjänsten. 

Då det kommer hundratals mail varje dag finns ingen möjlighet att svara personligt på alla mail. Frånvaro av svar betyder ingenting annat än att jag är överbelastad – mailet kan vara mycket intressant men inte hinnas med ändå, eller uppmärksammas utan svar.

Inga poddar eller filmer på Youtube kommer lyssnas eller tittas på, så skicka inte länkar till sådant – de är varken tidseffektiva eller särskilt välformulerade, men jag förstår att det finns de som tycker att allt någon säger så munnen rör sig är jätteintressant och trovärdigt, särskilt om de tittar in i kameran samtidigt och pratar tydligt med enkla ord och teatraliskt kroppsspråk, eller kanske gjort en schysst animation. Och utan tidsangivelse var i timmar av innehåll det faktiskt sägs något av värde är sådant helt meningslöst.Inga länkar kommer heller att klickas på om det inte bifogas en kort förklaring av innehåll och anledning till att man ska läsa det. Kan du inte formulera det du vill förmedla med egna ord i tre meningar är det antagligen inte värt att lyssna på, se på eller läsa. Ungefär som poddar eller Youtube alltså.

Vidare seriösa affärskontakter kan förstås hanteras via telefon. Telefonnummer fås bara efter upprättad seriös kommunkation.

Seriösa förfrågningar om reklam kan ställas till Adprofit.

Till alla kära PR-byråer. Jag förstår att ni vill att jag skall publicera det er kund betalar er för att få ut. Bifoga ett generöst erbjudande om hur mycket av er ersättning ni är beredda att skicka vidare när ni försöker få mig att göra ert jobb åt er gratis.

Officiella konton

På Twitter hittas Cornucopia? som Cornubot. Det officiella Facebook-kontot heter Lars Wilderäng, författare och bloggareOfficiellt konto på Instagram finns här. Mitt konto på Post heter larswilderang. På Clubhouse heter kontot @larswilderang. På Bluesky heter kontot @larswilderang. På Threads heter kontot @larswilderang. Om bloggaren framträder i media kommer det länkas på bloggen eller från de officiella kontona i sociala medier, t ex intervjuer i radio, teve eller press. Står det inte på någon av dessa officiella konton eller om det inte finns länkat eller omnämnt från dessa är det inte författaren och bloggaren som gjort uttalandet. Skärmdumpar kan enkelt förfalskas, finns det inte på kontot är det inte korrekt. Även officiella konton kan dessvärre hackas, vilket skett en gång.

Någon har registrerat falska konton i mitt namn på bland annat Mastodon. Dessa konton är inte jag. Anmäl dem, blockera dem, svara inte på dem.

Det finns även en privat Facebook-profil Lars Wilderäng endast för privat bruk (inga vänförfrågningar kommer accepteras, det är ett privat konto med söta bilder på katter, blommor och mat, och har noll relevans för andra än bloggarens vänner, men används ibland för privat bruk i publika FB-grupper) och ett privat konto hos Tesla Club Sweden, samt ett hos Home Assistants community och ett på GitHub. Jag har även ett helt privat Twitterkonto man inte kan följa och som aldrig postar något eller kommenterar något. I övrigt finns det inga konton i forum eller sociala medier bloggaren kontrollerar. Det kan finnas kvar äldre konton från 90-talet eller tidigt 00-tal eller 10-tal som bloggaren inte längre har lösenord till, eller ens kommer ihåg existensen av. Dessa kan vid det här laget vara kapade. Det finns konton på olika e-handelssajter också men dessa används bara för inköp.

Jag har även en privat e-postadress för seriös kommunikation.

Blir du kontaktad av någon som hävdar att de är Lars Wilderäng men inte på något av ovan nämnda konton eller nedan säkra kommunikationsvägar så är det en bedragare och lögn.

Säker kommunikation

Önskas säker kommunikation återges GPG/Open PGP-nyckel nedan till [email protected], [email protected] och [email protected]. Kom ihåg att ladda upp din egen publika GPG/Open PGP-nyckel till en keyserver, eller bifoga den i ditt mail, annars kan du inte få krypterade svar.

Det går också att kommunicera via Signal, men då det är kopplat till bloggarens telefonnummer läggs inte den metoden ut här utan kontaktuppgifter får erhållas via annan initial kommunikation. Ett alternativ är Threema. Fråga efter kontaktuppgift vid behov.

Du får även nyckeln som svar på mail från bloggen.

GPG/PGP-fingeravtryck för [email protected] är 75D8 702E B543 98B4 A4AF  0F73 0460 8D35 133F 1AD8.

Fingeravtryck för tidigare e-post [email protected] är 4B60 06B6 D554 7484 C7A9  03C2 6CBB 1DA3 D153 FEA6.

Privat e-post har fingeravtryck A976 6077 B6F3 E109 775D  3201 2B62 F08E C057 EB7E.

GHBXMCVC204097686